Klimatkonferensen igår

”Earth Day – We don’t have time” var en omtumlande, skrämmande men också mycket positiv upplevelse. Känslan av att inte vara ensam, att vi är många som var och en på sitt sätt jobbar för planetens framtid, var upplyftande!

För den som inte har tid eller känner sig tillräckligt duktig på engelska, kommer jag att sammanfatta det jag uppfattade som viktigast. Konferensen var indelad i tre avdelningar: Verklighet – Lösningar – Handling. Varje del kommer att sammanfattas under de närmaste dagarna, så håll utkik!

För att verkligen inte missa något rekommenderar jag dock att du tittar på hela konferensen. Du kommer inte att bli oberörd!

Och fastän allt fler människor förstår att vi måste agera NU för att kunna skapa en god framtid för våra barn och barnbarn, är vi inte tillnärmelsevis tillräckligt många för att kunna få våra respektive förtroendevalda att styra om sin politik! SÅ VI MÅSTE BLI FLER! Titta på We don’t have times hemsida. Twittra på # we don’t have time! Kom med i gänget! För vi måste ta tag i vår framtid nu. Innan det är för sent.

earth-1971580_1920
pixel2013, Pixabay

Vad kommer de att säga om vår generation i framtiden?

 

 

 

 

Konferensen går att titta på i efterhand (se länk nedan). Nätverkets grundare, Ingemar Rentzhog, är svensk, liksom teamet bakom konferensen. Flertalet deltagare och lyssnare var dock utomlands ifrån och konferensen hölls på engelska.

Publicerad av Susanna Melchior

Concerned citizen. I dream of a world where everybody counts - no matter your species - and where humankind puts stewardship of our Planet and all its inhabitants first on the agenda!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: